Kung Fu kids 7-13 år

KUNG FU KIDS 7-13 ÅR

DISIPLIN. RESPEKT. SAMARBEID. UTFORDRING.


Ønsker du å få en liten smakebit på hva vi trener på hos oss?
Besøk vårt gratis online-kurs a 2 x 20 minutter for nye barn (tilpasset yngre aldersgruppe i AKS/SFO-alder, fra 6-9 år) her:

https://dao.wu7.no/2020/04/11/velkommen-alle-nye-barn/


Wushu har lenge vært en idrett hvor det har blitt satset stort på å gi barn over hele verden et godt treningstilbud og en god plattform videre i livet. Derfor har det også blitt dannet gode og velutprøvde treningsmetoder for å gi barn og unge en trygg og god introduksjon til kinesisk kampsport. I vårt Kung Fu Kids-program for barn i alderen 7-13 år (2-7. trinn) følger barna en gradvis pedagogisk utvikling med grunnteknikker, uttøyning, grunnleggende kinesisk og holdningsskapende arbeid med disiplin og respekt i fokus.


PROGRESJON
Fra det mest grunnleggende innen slag og sparkteknikker til enkelt selvforsvar, akrobatikk og kinesiske våpen følger barna en gradvis progresjonskurve. Innen kinesisk kampkunst finnes det ingen tradisjon for graderinger og beltesystem, men hos oss får barna et diplom for hvert beståtte nivå. Ved gjennomført barnepensum kan barna i samråd med foreldrene velge om barnet ønsker å fortsette å trene på barnepartiet eller gå videre til å trene med de voksne.

NIVÅ/MERKETESTER
For å komme videre til neste nivå må barna bestå en uhøytidelig nivåtest. På nivåtesten viser man alle teknikkene og Taolu for sitt nivå. Ved fullført grunnpensum må man gjennom en mer høytidelig gradering hvor man må vise alle Taolu (formene) fra de 5 barnenivåene. Består man denne graderingen mottar man utmerkelsen Bronseape. Se videoreferanser av vårt grunnpensum for barn i Pensumportalen.

Grunnet nye tiltak mot COVID-19 må man nå melde seg på egne nivåtester via vår bookingportal under timeplan.